Naslovna Hercegovina Bileća OO SDS Bileća: Stojimo iza svog kadra u Opštini Bileća i u...

OO SDS Bileća: Stojimo iza svog kadra u Opštini Bileća i u potpunosti podržavamo njihov rad

0

Već duži period smo na udaru kritika pojedinaca i grupa, kojima smeta rad Srpske demokratske stranke, odnosno nepotkupljivost, vjernost i iskrenost naših članova, od kojih su neki sa nama od 1991. godine.ž

Zato smo dužni da stanemo iza svog članstva i da im budemo podrška.

Ovom prilikom obavještavamo i one koji su neinformisani, a i one koji su informisani ali po direktivi moraju pričati neistine, da stojimo iza svog kadra, koga smo predložili za vršenje određenih funkcija u Opštini Bileća.
Ugled i dostojanstvo nam ne dozvoljava da raspravljamo i analiziramo neistine kojima se pokušava oprati prljavi obraz onih koji su sinonim za političke prevare i izdaje, međutim moramo pomenuti problem oko Opštinske izborne komisije, zbog koje je navodno propala skupštinska većina.

Očigledno je da izbor članova OIK-a nije razlog raspada skupštinske većine, jer se na predzadnjoj sjednici SO nije izglasalo smjenjivanje starih članova OIK-a, a na zadnjoj nije došlo do kompromisa za dogovor oko izbora novih, što znači da kod pojedinaca postoji i želja i volja da se OIK ne mijenja.
Da li znate da su prethodni, odnosno još uvijek aktuelni članovi OIK-a na mjesečnom nivou primali 105 umjesto 90 KM, a u izbornom ciklusu 500 umjesto 300 KM, bez ikakve skupštinske odluke pet punih godina i na taj način znatno oštetili budžet. Sjećate li se izborne krađe u selu Baljci 2016. godine, koju tadašnji bilećki OIK nije ni prokomentarisao, a kamoli na nju zakonski odgovorio.

Takođe se plasiraju dezinformaciju o broju rukovodećih funkcija u Opštini Bileća, koje je dobio SDS nakon pobjede na prethodnim izborima. Govori se o nekom famoznom broju „osamnaest”, međutim uz dogovor sa ostalim koalicionim strankama, dobili smo sedam funkcija, za koje smo predložili stručne, sposobne i kompetentne ljude.

Svim učesnicima bilećke političke scene želimo uspjeh u radu sa napomenom da stojimo i da ćemo i dalje stajati iza svog kadra, koji trenutno obavlja određene funkcije u Opštini Bileća, kao i iza svakog svog člana.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име