Naslovna Hercegovina Otkrivamo imena uhapšenih: Ko je bio glavni u grupi koja je razbijena...

Otkrivamo imena uhapšenih: Ko je bio glavni u grupi koja je razbijena akcijom „Staza“

0

Dileri uhapšeni u akciji „Staza“ već dugo vremena su bili na meti policije, a dekodiranjem aplikacije „Skaj“ im je zadan završni udarac, saznaje Srpskainfo.

Upomenutoj akciji, koja se odvijala širom Srpske, uhapšeno je 19 osoba, dok se jedan od osumnjičenih ne nalazi u BiH.

– Kao jedan od organizotora ove grupe označen je Dragan Pejović, a upravo je on izbjegao hapšenje, jer je van BiH. Osim njega, kao glavni u ovoj grup označeni su Mišo Miljanić, Milan Rašević i Miljan Mijović i oni su svi jutros uhapšeni u ovoj akciji – istakao je izvor Srpskainfo.

Dražen Salamadija i Rašević su novembra prošle godine pucali na Nikolu Vasiljevića i Dražu Puhala koji, takođe, nisu cvjećke, a ovi su im uzvratili bacanjem automobila u rijeku.

Prema njegovim riječima policija je već dugo vremena istraživala ovu grupu i prikupila brojne dokaze protiv njih, a sa dekodiranjem njihovih telefona sve je potvrđeno.

U akciji „Staza“, policija  je tokom istrage oduzela 400 kilograma marihaune, a jutros je uhapšeno 19 osoba.

Akciju sprovode pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet pod nadzorom Tužilaštva BIH, a po naredbama Suda BiH.

U Tužilaštvu BiH su rekli da prema prikupljenim dokazima, uhapšeni su povezani su sa organizovanim kriminalnim grupama iz zemalja regiona.

– Meta akcija je veći broj osumnjičenih, koja su pod istragom i sumnjiče se da su imali podijeljene uloge u počinjenju teških krivičnih djela, sa ostvarivanjem velike nezakonite imovinske koristi – istakli su u Tužilaštvu BiH.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име