Naslovna Izdvajamo Ovdje odmara Dodikov najbliži tajkun: Pogledajte ogromno imanje Luke Petrovića na Zagori

Ovdje odmara Dodikov najbliži tajkun: Pogledajte ogromno imanje Luke Petrovića na Zagori

0

Pogledajte ekskluzivni snimak vile s bazenom, kompleksom kamenih kuća i imanjem okruženim kilometarskim kamenim bedemima, zagorskim, a ne kineskim zidom.

Nebojša Vukanović za portal Trebinje 24 kaže da je snimak objavljen kako bi se uočile jasne razlike podanika i vlastele koja je juče na Kozari održala stranačko okupljanje.

„Snimak smo objavili kako bi njihovi članovi koji su otišli na Kozaru za sok i sendvič vidjeli kako vlastela živi u Trebinju. Nekome sok i bajati sendvič a nekome vile i bazeni.“ – rekao je Vukanović za Trebinje24.

Desetak stubova gradske rasvjete je unutar kompleksa, a jedan stub postavljen je direktno iznad bazena sa hidromasažerima, kako bi “don Luka” mogao da se kupa noću, prenose Vijesti Srpske.

„Prije 15 godina don Luka je vozio plavu „zastavu 128“, sa jednom rezervnom bocom benzina u gepeku, živio skromno, kao i većina naroda, a onda se septembra 2006. godine učlanio u SNSD, postao šef javnih nabavki Hidroelektrana na Trebišnjici, dobio nadimak tender-efendija, i tako sjeo u lift koji ga je lansirao do pred sam vrh nakaradnog sistema“, napisao je Vukanović na svome blogu.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име