Naslovna BiH Pijan krivudao putem, uhapšen u Tomislavgradu, mislio da je u Širokom Brijegu

Pijan krivudao putem, uhapšen u Tomislavgradu, mislio da je u Širokom Brijegu

0
Izvor: 24sata.hr

Šokantan snimak koji je objavio portal 24sata.hr prikazuje pijanog vozača koji je vozio iz jedne u drugu traku, pa izašao i van puta. U jednom trenutku prošao je i pokraj policije, a jedan je policajac nastavio trčati za autom koji se polagano micao, no nije odmah stao.

Bizarnu i opasnu vožnju potvrdio je za 24sat.hr portparol MUP-a Kanton 10 Ivica Vrdoljak, koji kaže da su dojavu primili u nedjelju, 26. decembra, oko 12.35.

Vozač automobila dubrovačkih registracija kretao se mercedesom iz smjera Posušja prema Tomislavgradu, a prema prvim informacijama vozač je ubrzo savladan te priveden nakon desetak minuta.

Kako dodaje Vrdoljak, vozač je bio u teško alkoholisanom stanju, no i dalje pružao otpor prilikom privođenja ponašajući se drsko.

Portalu 24sata.hr snimak je poslao čitalac, a ni on nije ostao ravnodušan.

“Prvo smo mislili da je bolestan, a kad je počeo ići u druge trake i kad ga je skoro kamion pokupio, nazvali smo policiju. Nije vam svejedno, mogao je nekog ubiti. Bio je mrtav pijan. Kad ga je zaustavila policija, on je mislio da je u Širokom Brijegu a ne u Tomislavgradu”, kaže ovaj čitalac, dodajući da je udaljenost Širokog Brijega od Tomislavgrada nekih 70 kilometara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име