Naslovna Hercegovina Ljubinje Pitanje za Vladu: Gdje je obećani Dom penzionera u Ljubinju

Pitanje za Vladu: Gdje je obećani Dom penzionera u Ljubinju

1
Izvor: BN

Poslanici Selak, Skoko i Klimenta obišli su lokaciju na kojoj je prema najavama iz Vlade RS trebalo da bude otvoren Dom penzionera i za šta je izdvojeno tri miliona KM, a koji je se još uvijek nalazi u fazi obećanja.

Narodni poslanici Goran Selak i Maksim Skoko posjetili su opštinu Ljubinje, gdje su razgovarali sa predsjednicom Skupštine opštine Ljubinje Persom Klimentom i građanima o stanju u ovoj hercegovačkoj opštini.

Nakon sastanka Selak, Skoko i Klimenta obišli su lokaciju na kojoj je prema najavama iz Vlade RS trebalo da bude otvoren Dom penzionera i za šta je izdvojeno tri miliona KM, a koji je se još uvijek nalazi u fazi obećanja.

– Već smo na jednoj od prethodnih sjednica NSRS postavili pitanje resornom ministarstvu zbog čega nije ispunjeno obećanje da će u Ljubinju biti otvoren Dom penzionera, iako je Vlada već izdvojila preko 3 miliona maraka za kupovinu hotela i potrebnu adaptaciju. Od resornog ministra Milunovića očekujemo i odgovor ali i konkretnu akciju kada je u pitanju ovaj najavljivani projekat – istakao je šef kluba poslanika SPS Maksim Skoko.

1 KOMENTAR

  1. Koji licemjeri a svi su bili u koaliciji kad se hotel prodavao znali su kome i zasto

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име