Naslovna Region POBIJEDIO U LEŽANJU PA NEZADOVOLJAN TEKSTOM NAPAO UREDNIKA I LOMIO INVENTAR U...

POBIJEDIO U LEŽANJU PA NEZADOVOLJAN TEKSTOM NAPAO UREDNIKA I LOMIO INVENTAR U REDAKCIJI DANA

0

Pejanović je počeo da pravi haos već u oglasnom odjeljenju Dana, a onda nastavio i u ostalim redakcijama. Interevenisala je policija i on je priveden.

Žarko Pejanović zvani Knele sa Zabjela upao je danas u redakcije dnevne novine Dan i portala Dana i fizički napao zaposlene lomeći inventar. Tehnički urednik Dana i jedan novinar su povrijeđeni. Pejanović je nezadovoljan što je u tekstu sa takmičenja u ležanju, koje je održano u etno selu Montenegro u Breznama, na kojem je pobijedio, pisalo da je “najveći džabalebaroš”. Inače “najveći džabalebaroš” je već par godina ustaljeni naziv za onoga koji pobijedi u ovom takmičenju.

Pejanović je počeo da pravi haos već u oglasnom odjeljenju Dana, a onda nastavio i u ostalim redakcijama. Interevenisala je policija i on je priveden.Inače, skoro svi portali u Crnoj Gori i regionu objavili su informacije sa takmičenja u Brezni i svi su listom koristili „najveći džabarebaloš“. Očigledno da je Pejanović odlučio da svoj bijes iskali na redakciji Dana.

Tim povodom oglasila se i policija saopštenjem koje prenosimo integralno:

– Danas u 18.06 časova policiji u Podgorici je prijavljeno da je jedno lice ušlo u prostorije redakcije DAN-a i fizički napalo novinare koji su se tu nalazili.

Pripadnici policije su izašli na lice mjesta gdje su zatekli Ž.P. (38) koji je, nezadovoljan objavljenim tekstom u ovom mediju, o takmičenju koje se održalo prethodnih dana u jednom etno selu u Plužinama, a u kojem je isti učestvovao, fizički napao tehničkog urednika redakcije A.J., te polomio staklo i dio inventara u ovim prostorijama. A.J. je ovom prilikom zadobio povrede u vidu ogrebotine na šaci.

Policija vrši uviđaj na licu mjesta, od prisutnih se prikupljaju obavještenja u službenim prostorijama, sa događajem je upoznat tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji djela  nakon kompletiranja spisa predmeta.

Ž.P. se nalazi u službenim prostorijama Uprave policije, od njega se prikupljaju obavještenja, te se očekuje kvalifikacija djela od strane nadležnog tužilaštva – kaže se na kraju saopštenja.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име