Naslovna Hercegovina Porodica Galeb pomogla 170 porodica u Trebinju

Porodica Galeb pomogla 170 porodica u Trebinju

0

Milorad Matijašević, sestrić Slobodana Galeba kaže da je povod dolaska svake godine u Trebinje da se hercegovački narod pomogne koliko je moguće.

„Našim gestom želimo da podstaknemo i ostale ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu porodicama kojima je potrebna pomoć, kako bi im omogućili pristojan život. Jer naše malo, njima je sigurno mnogo“, naveo je Matijašević.

Donacija Galeb.jpg (230 KB)

Zoran Anđušić, direktor Centra za socijalni rad iz Trebinja napomenuo je da porodica Galeb već duži niz godina poklanja značajna sredstava za najugroženije porodice iz Trebinja.

„Ovaj put obuhvaćeno je 170 najugroženijih korisnika, kojima je dodijeljena novčana svota u iznosu od 100 odnosno 200 KM, dok smo sa 300 KM pomogli našoj sugrađanki Tamari Šupljeglav za liječenje nje i njene porodice. U ime Grada Trebinja i Centra za socijalni rad veliko hvala porodici Galeb na vrijednoj donaciji, ova pomoć će dobro doći porodicama kojima je pomoć najpotrebnija i obradovati mnoge domove u Trebinju“, naveo je Anđušić.

Slobodan Galeb je poznati humanista hercegovačkog porijekla, koji već decenijama živi u Americi, a među svim drugim dobročinstvima, donirao je i novac za dogradnju novog krila Bolnice Trebinje.

Izvor: Radio Trebinje

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

×