Naslovna Izdvajamo Premijer Višković napisao Rješenje kojim se otima zemlja poslaniku bez naknade

Premijer Višković napisao Rješenje kojim se otima zemlja poslaniku bez naknade

0

Radovan Višković napisao je Rješenje kojim se oduzima oko 7000 m2 oranice Narodnom poslaniku  Srpske demokratske stranke Branku Butuliji, bez naknade i bez prava Žalbe, a Tužba podnesena sudu ne odlaže izvršenje. Zemlja se oduzima zbog izgradnje solarne elektrane u Bileći, a u korist Vuka Hamovića, vlasnika kompanije IFT koja je investitor Solarne elektrane Bileća.

Branko Butulija nije jedini, a zemlja se oduzima i drugim mještanima sela Mosko, njegovim komšijama i rođacima. Zanimljivo da je Vuk Hamović mještanima ponudio 1,5 maraka za kvadrat zemlje, što znači da moraju prodati 4 kvadrata oranice da bi kupili litru ulja.

Dr Butulija kaže da je iznenađen ponašanjem premijera, i smatra da je veći kriminalac od ministra Đokića i drugih korumpiranih ministara, te da je Vlada servis tajkuna a ne naroda. Sutra ujutro u 10 časova EFT treba na silu da uđe u posjed, uz asistenciju policije, a mještani će pokušati da odrbane svoje posjede od nasilja i tiranije, kakve nisu radili ni komunisti kada su nakon Drugog svjetskog rata.

(Nebojšavukanovic.info)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име