Naslovna Izdvajamo Privatizacija ERS uključila alarm za uzbunu

Privatizacija ERS uključila alarm za uzbunu

0

Mislim da ulazimo u još složeniji period u kome je najgora moguća opcija da zašute pametni ljudi, a da ludaci počnu da vode glavnu riječ u ovoj zemlji. Privatizacija Elektorprivrede RS se priprema daleko od očiju javnosti, istakao je Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke.

Šarović je najavu dokapitalizacije HET-a nazvao jednom vrstom alarma iz koga se svašta može desiti.

„ Nisam za to da se HET prodaje bilo kome. Nisam za to da se najpotentniji dio privrede Republike Srpske prodaje bilo kome. Najava prodaje Elektroprivrede na mala vrata sugeriše da se očigledno radi o nekom špekulativnom poslu“ – poručio je Šarović.

Predsjednik SDS je istakao da svi politički subjekti i pojedinci treba da rade na smirivanju atmosfere u BiH.

„Čak i onda kada se sporimo, kada se sukobljavamo oko određenih krupnih pitanja, ja mislim da je misija svih političkih partija i pojedinaca u tome da apsolutno obezbijedimo normalan život, funkcionisanje i pravo svakog građanina da uživa u slobodi i miru, bez obzira gdje živi“, poručio je Šarović.

On je istakao da je život u miru i slobodi suštinski važan za sve građane Republike Srpske.

„Situacija je dramatična u cijeloj zemlji, a svo ovo vrijeme je osovina SNSD-HDZ-SDA formalno u koaliciji. Mislim da je to jedan paradoks u kome funkcioniše koalicija. Neki od njih su i generatori krize u cijeloj BiH“, rekao je Šarović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име