Naslovna Izdvajamo PRLJAVA KAMPANJA JE POČELA! – Pokušaj da se diskredituje narodni poslanik LJubiša...

PRLJAVA KAMPANJA JE POČELA! – Pokušaj da se diskredituje narodni poslanik LJubiša Krunić?

0

Juče su portali bliski vladajućoj partiji prenjeli vijest kako je narodni poslanik u NSRS LJubiša Krunić, verbalno napao radnika Ekologije i bezbijednosti Trebinje Danila Pešića, inače bivši član GO PDP Trebinje koji je nedavno prešao u SPS.

Policijska uprava Trebinje nije izvjestila javnos da se u proteklom periodu desio bilo kakav napad na sugrađanina, pa postoji sumnja da li je uopšte došlo do verbalnog sukoba i da li je Pešić uopšte prijavio ovaj slučaj PU Trebinje, ili je možda ovo pokušaj diskreditovanja političkog protivnika s obzirom da je kampanja u punom jeku.

Saopštenje GO PDP Trebinje prenosimo u cjelosti:

Dopisivanje sa beznačajnim licima i takvim organizacijama nije predviđeno planom i programom Partije demokratskog progresa.

Međutim, pošto se radi o našim bivšim članovima, razumijemo njihov jeftin palanački pokušaj diskreditacije Ljubiše Krunića, aktuelnog poslanika PDP-a u NSRS i nosioca liste kandidata PDP-a za poslanike u Izbornoj jedinici 9.

Saopštenjem o susretu Krunića i javnosti malo poznatog Danila Pešića, odnosno jednostranog pogleda na događaj, novoformirani SPS krenuo je u izbornu kampanju u Trebinju. Nešto ozbiljnije im ne odgovara i to od njih ne treba očekivati.

Samo njih dvojica znaju o čemu su razgovarali, pa zato portparolu SPS-a zamjeramo što javnosti nije stavio na uvid izjave iz policijskog izvještaja u kome se decidno navodi ko je kome prijetio da ga sahrani. Koliko nam je poznato, sahrane ne obavljaju zaposleni u Službi za ekologiju i bezbjednost. Ali ko zna, možda Pešić to radi honorarno.

U svakom slučaju, čestitamo ogranku SPS-a Trebinje na uspješnom početku predizborne kampanje, a njenom predsjedniku i bivšem kolegi Slavku Vučureviću želimo više uspjeha sa novom strankom nakon oktobra.

Gradski odbor PDP Trebinje

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име