Naslovna Hercegovina Gacko Procvjetalo Gacko neprimjetno

Procvjetalo Gacko neprimjetno

0
Načelnik Gacka Ognjen Milinković govorio je za jednu lokalnu medijsku kuću, vjerovatno misleći da njegov nastup neće gledati njegovi sugradjani koji još imaju sopstvenu moć zapažanja i ne misle tudjom glavom. Rekao je bukvalno da sve cvijeta, a behar se niko ne sjeća da je vidio. Stablo iluzija je posadjeno u izbornom danu, ali ga slabo zalijevaju oni koji su o njemu pričali kao najboljem pupoljku preporoda.

Slabo ga zalijevaju, jer još nema obećane vode, a govorili su u kampanji da će voda sa novog vodovoda prokapati prvog ljeta posle pobjede, a kako stvari stoje bukvalno će prokapati sa starog vodovoda, a i novi je u međuvremenu zreo za rekonstrukciju. Suše se stanovnicima Gacka usta od same pomisli na vodu.

Priča o popločavanju trga je sto puta ispričana, a naša vlast što bi četiri priučena majstora za dobra domaćina uradila za mjesec dana radi već godinu i jače, a drugu slavu opštine po svemu sudeći Gacko će obilježiti na gradilištu.

Vrtić je proširen, i svaka čast za taj potez, ali kako se može čuti ovih dana ponovo će biti mali da primi svu gatačku djecu. Bravo i za planiranu izgradnju spomenika popu Radojici Perišiću, i spomen obilježju na Gatu, u nadi da će zaista ovi projekti biti realizovani, ali ono oko čega se narod Gacka slaže je da dvorana u našoj opštini mora biti završena u što kraćem roku, jer će nositi ime poginulih junaka Gatačke Brigade, na daleko čuvene braće Milana i Dušana Tepavlevića, tako da ovo nije objekat već spomenik junacima koji su ugradili svoje živote u temelje Republike Srpske, dvorana treba da bude prioritet svih prioriteta, jer je spomenik svih spomenika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име