Naslovna Hercegovina Gacko PU Gacko: Oduzet putnički automobil „Passat“

PU Gacko: Oduzet putnički automobil „Passat“

0
Izvor: Trebinje 24

Oduzet putnički automobil „Passat“ Policijski službenici Policijske stanice Gacko, 15.07.2021. godine, od lica inicijala M.M. iz Gacka, koje je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, privremeno su oduzeli putnički automobil marke „Passat“.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Gacko, 15.07.2021. godine, prilikom kontrole učesnika u saobraćaju, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke „Passat“, kojim je upravljalo lice inicijala M.M. iz Gacka.

Kontrolom je ustanovljeno da lice inicijala M.M. upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 9.411,60 KM. Vozilo je privremeno oduzeto, a protiv lica M.M. je podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu u Trebinju.

Policijska uprava Trebinje podsjeća sve građane da je u toku preventivna kampanja „Vozi oprezno, putuj bezbjedno“ i apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име