Naslovna Hercegovina Put prema Hercegovačkoj Gračanici u katastrofalnom stanju

Put prema Hercegovačkoj Gračanici u katastrofalnom stanju

0
Izvor:

Put prema ponosu Trebinja, Hercegovačkoj Gračanici iz dana u dan je u sve lošijem stanju. Svakim danom vidljiva su sve veća oštećenja.

U MZ Police već odavno nema nekih značajnih projekata. Pored stadiona kod O.Š. Vuk Stefanović Karadžić i manjih dijelova putne infrastrukture već duži vremenski period nema ozbiljnih ulaganja. Najvažni putni pravac u  ovom naselju jeste prema Hercegovačkoj Gračanici koju posjećuju skoro svi gosti koji dođu u naš grad. Ipak, političkim partijama u Trebinju ,i vlast i opozicija, u svojim predizbornim obećanjima nisu pokazivali pažnju za ovaj problem.

Danas na ovome putnom pravcu imamo rupe na svakom koraku. Neke su „krpljene“, a neke su toliko velike da već sada predstavljaju ozbiljne probleme u odvijanju saobraćaja.

Pošto se niko od navedenih ne obraća pažnju na ovaj problem, vjerovatno će mnogobrojni turisti koji idu ovim putem kao i stanovništvo koje živi u MZ Police još dugo da prolazi i obilazi sve rupe na ovome putu jer ništa drugo nije im ni preostalo.

Trebinje 24

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име