Naslovna Region Račun sa plaže u Budvi hit na internetu (FOTO)

Račun sa plaže u Budvi hit na internetu (FOTO)

0
epa07888607 Sveti Stefan island on Adriatic coast in Budva, Montenegro, 02 October 2019. EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Kako je sezona letovanja još uvek u toku, utisci, iskustva i primedbe turista ne prestaju da se dele mrežama.

 Najviše se žale na duge redove na granicama i cene u poznatim letovalištima, a fotografija koja je nedavno osvanula na Fejsbuku, dala je povoda korisnicima da se dobro zamisle i zabave.

Naime, na Fejsbuk stranici „Podgorički vremeplov“ objavljena je fotografija računa izdatog na plaži Jaz u Budvi, na kojem je kao artikal upisan odgovor troje gostiju „neću ništa“ i naplaćen im svakom po 50 centi.

Dok je u komentarima grupa korisnika isticala da je ovakva praksa normalna širom Evrope, odnosno da se mesto u ugostiteljskom lokalu plaća u zavisnosti od lokacije, drugi su se dobro zabavili.

„Za one devojke sa stola preko puta što je, e, od mene za njih pošalji ništa“, „Ovo neću ništa valja uzimati“, „Mogu li udahnuti? Može… 0.50e“, „Nego šta? „Neću ništa“ i „daj mi samo čašu vode sa dosta leda“… Takvi gosti najviše posla naprave… Da trčis sa vodom, pepeljarom, daj šifru za internet, donesi mi još malo leda, aj pogledaj taj aparat kao da je traka pri kraju, imaš li da mi ukrupniš 50 centi ali imam samo 40“, „Fora bi bilo napraviti koktel i nazvati ga „neću ništa“, glasili su neki od komentara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име