Naslovna Izdvajamo Realizuje se plan Dodika i Bakira: BiH ide u NATO

Realizuje se plan Dodika i Bakira: BiH ide u NATO

0
Izvor: BN

Time je, kaže Crnadak, ponovo slagao Srbe, prećutkujući da je kao predsjedavajući Predsjedništva BiH ispunio još jednu obavezu prema NATO snagama, ne mareći za skupštinske odluke protiv takvih aktivnosti, koje za njega predstavaljaju samo još jedno mrtvo slovo na papiru“.

Crnadak kaže da su sve prazne priče koje se ovih dana mogle čuti, zveckanje oružjem i dogovoreni sukob Dodika i Izetbegovića, bile su samo dimna zavjesa iza koje Dodik nastavlja da bude partner NATO savezu.

“On očito ne zaboravlja na čijim tenkovima je došao na vlast. Dok njegov kolega iz Predsjedništva BiH Željko Кomšić za netom upućeni dokument u NATO sjedište naziva političkom pobjedom, Dodik i njegovi mediji izmišljaju afere tamo gdje ih nema kako bi pokušali prikriti da je Program reformi isto što i ANP i da se BiH nalazi u MAP-u, odnosno Akcionom programu za članstvo u tu zapadnu vojnu alijansu“, navodi Crnadak.

On dodaje da PDP-u ne trebaju Кomšićeve potvrde da se ANP šalje u Brisel, budući da još od novembra 2019., kada je prvi dokument iz Predsjedništva poslat u NATO štab, tvrdimo da je nastavljen NATO put koji je SNSD započeo prije više od deset godina.

“Ne smijemo zaboraviti da je Dodik u Narodnu skupštinu Republike Srpske donio falsifikovani Program reformi, da bi prikrio činjenicu da je to zapravo ANP. Кilometrima se mjere laži koje će SNSD-ove vlasti izgovoriti narodu kako bi zamaskirali činjenice da su BiH doveli na prag NATO alijanse, čemu se srpski narod oštro protivi“, kaže Crnadak.

On zaključuje da ipak narod sve manje vjeruje u SNSD-ove prevare na koje su spremni, a kako bi se zadržali na vlasti, ali još samo kratko i tu istinu ne mogu sakriti loše laži servirane protiv političkih neistomišljenika iz režimske kuhinje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име