Naslovna Republika Srpska Rejting mu slabi, mnogo je afera, pa sada igra igru

Rejting mu slabi, mnogo je afera, pa sada igra igru

0

Dodik je trenutno u sopstvenoj političkoj borbi između trajnog odlaska i opstanka još jedan kraći period. Rejting stranke mu slabi, mnogo je korupcionaških afera, opozicija ga pritiska snažno i zna da ako izgubi izbore da ga čeka katastrofa nevjerovatnih razmjera pa je očigledno krenuo u rulet igru na sve ili ništa – poručio je Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke.

„Zadnjih 10 godina političkog života u Republici Srpskoj prošlo je u blefiranju Milorada Dodika u kome je on namagarčio mnoge. Kupovao je svoje mandate i mandate svoje stranke na način što je strašio narod. Dobijao je podršku jer je stvorio lažnu sliku sebe kao čovjeka koji vodi Republiku Srpsku u nezavisnost“ – poručio je Šarović.

Međutim, kaže Sarović, prevario je ljude već tri puta jer nije imao stvarnu namjeru da napravi nezavisnost Republike Srpske.

„Mirni razlaz je opcija dogovora sa kredibilnim političkim faktorima iz druga dva naroda ali to ima samo u crtanom filmu. Ako nema mirnog dogovora, Republika Srpska i naš narod ne žele sukobe. Raspakivanje Dejtona je pogubno za Republiku Srpsku i moj stav je da ne treba da idemo u avanturu. Dejtonskoj arhitekturi trenutno nema nikakve alternative.“ – zaključio je Šarović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име