Naslovna Hercegovina Trebinje Saopštenje Gradskog odbora PDP Trebinje

Saopštenje Gradskog odbora PDP Trebinje

1

Maske su pale. Slavko Vučurević i Luka Petrović, nekada ljuti protivnici, sada su ilegalni saveznici. U stvari, o njihovom vanbračnom političkom savezu godinama se šaputalo da bi ovih dana istina isplivala.

Vučurević je sa gensekom vladajuće parije sklopio sporazum o gušenju i gašenju trebinjskog PDP i formiranju nove partije. Uporni i nezasiti Slavko, koji je zahvaljujući PDP-u bio direktor PIO, odbornik, poslanik i ambasador, krenuo je sa iznošenjem teških optužbi na račun rukovodstva PDP-a, nazivajući ih, između ostalog, mafijašima, kolaboracionistima i kvislinzima, da bi preuzeo trebinjski ogranak Selakovog SPS-a. Naravno, sve u dogovoru sa Lukom, koji mu je obećao pristojno mjesto u EPRS.

Sada je svima jasno ko je stvarno kvisling. Vučurević uporno telefonski poziva svoje bivše kolege iz PDP-a da mu se pridruže u SPS-u, odnosno Lukinoj isturenoj poslovnici, nudeći im kule i gradove za transfer. Uz tvrdnju da će u svakom slučaju njegovi socijalisti  biti uz pobjednike na izborima, Slavko preletačima obećava zaposlenje u solarnim elektranama, ali nudi im i alternativu u vidu udbaških metoda, odnosno dostavljanje informacija.

Sve u svemu, riječ je o tužnom kraju jedne političke karijere.

Više nije u pitanju samo izgubljena čast.

Slavko Vučurević mora da zna da će uskoro biti objelodanjene istine o njegovim mutnim  radnjama  i da će na neka pitanja odgovarati organima gonjenja.

Uostalom, sam je odabrao svoj put.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

1 KOMENTAR

  1. Sve sto radi danas Slavko je radio i dok je bio u PDP pa vam nije smetao. Svi ste vi PDPovci Slavko samo cekate priliku da jamite ko i on

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име