Naslovna Republika Srpska Šarović: Nije dobar potez susret Dodika sa Erdoganom

Šarović: Nije dobar potez susret Dodika sa Erdoganom

2

 “Šture su informacije. Ne vjerujem da je nešto spektakularno bilo na tom sastanku. Ne znam odakle je sada Dodik izvukao Erdogana da posreduje u krizi u BiH – kazao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović, komentarišući jučerašnje razgovore člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa turskim predsjednikom Redžepom Erdoganom.

Šarovič je mišljenja da to nije dobar potez.

On je rekao da smo vidjeli blijedu sliku iz Ankare, te da ne zna šta je Dodik htio da postigne sa time.

Komentarišući susret sa Eskobarom, rekao je da je odaslao određene poruke, ali da ostaje tajnovito šta su to njegovi ključni aduti i šta će preduzeti.

“Nije se izjašnjavao, izuzev što je naglasio da je to niz stvari koje će preduzeti ukoliko stvari ne bude išle u boljem pravcu, što asocira na to da ima jasne upute od onih koji su ga poslali”, naveo je.

Kaže da je z razgovoru, koji je zajedno sa Branislavom Borenovićem, liderom PDP-a, imao sa Eskobarom potencirao nekoliko pitanja – evropski put BiH, Dejtonski mirovni sporazum i projekat “Otvoreni Balkan”.

Što se tiče eventualnih sankcija , Šarović je kazao da u BiH treba da se zabrinu oni koji su upleteni u ozbiljne korupcionaške afere i oni koji djeluju suprotno Dejtonskom mirovnom sporazumu”.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

2 KOMENTARA

  1. Sve mi se cini da Dodik i Bakir rade u dogovoru da bi ostali sto duze na vlasti. Brzo ce goboriti ovo nije moje.( Svi politicari)

  2. Sve mi se cini da Dodik i Bakir rade u dogovoru da bi ostali sto duze na vlasti. Brzo ce govoriti ovo nije moje.( Svi politicari)……

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име