Naslovna Izdvajamo Šarović: Vrijeme SDS-a ponovo dolazi

Šarović: Vrijeme SDS-a ponovo dolazi

0
Sarovic Mirko u Trebinju

Srpska demokratska stranka spremno ulazi u kampanju i uvjereni smo da ćemo zajedno sa ostalim opozicionim partnerima 2. oktobra sigurno odnijeti pobjedu, rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS.

„Ambicije SDS su velike, dobro smo se pripremili, nikada  bolje. Za naš slogan „Živjećeš bolje“ smo izabrali ono što i jesu naša stremljenja, očekivanja, naše želje i naša politika za budućnost Republike Srpske. Živjećemo bolje u to snažno vjerujem“, istakao je Šarović. Prema njegovim riječima ključna tema koja zanima svakog građana RS je da živi bolje i da je to ono što očekuje od donosioca oluka koji su na vlasti. „U Republici Srpskoj se sada loše živi  i  nikada nije bilo gore. Želimo da mijenjamo RS na bolje i da povratimo iznevjerene nade nakon 16 godina vlasti koja nije donijela ništa dobro. Želimo da omogućimo da svaki građanin ove zemlje živi bolje, da svi budu ravnopravni, da nemamo građane prvog i drugog reda, i da svi imaju jednake šanse da bi živjeli bolje“, navodi Šarović.

Poručio je da je dosta ekstremne politike i dosta krize koja se proizvodi, koja Srpskoj nedozvoljava da razvije svoj potencijal i ovom narodu da živi bolje. Ono za šta će se SDS istinski zalagati, kaže Šarović je pružanje jednakih šansi za sve mlade ljude. „Trenutno u našem društvu ima mjesta samo za one koji imaju partijsku knjižicu SNSD ili  njihovih trabanta.  Stvari su postavljene naopačke i biće još gore ukoliko se nastavi sa istim ljudima i istim praksama“, poručio je Šarović, dodajući da je vrijeme da nakaradan sistem koji je stvorila ova vlast konačno ode u istoriju. On kaže da prednost pri zapošljavanju u Republici Srpskoj moraju imati oni koji su dali najveći doprinos u njenom stvaranju. „Mi ćemo radikalno promijeniti situaciju po tom pitanju jer smatramo da oni koji su dali svoje dijelove tijela i zdravlje za RS trebaju imaju prednost, ne samo kod zaposlenja, nego i kod stambenog zbrinjavanja“, navodi Šarović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име