Naslovna Hercegovina Trebinje Saša Borjan: Tamo gdje se busaju patriotizmom, kriminal i korupcija ušli su...

Saša Borjan: Tamo gdje se busaju patriotizmom, kriminal i korupcija ušli su na velika vrata

0

Povodom cjelokupne politicke situacije i jucerasnjeg „incidenta“ u Skupstini Grada Trebinja, na svom facebook profilu se oglasio odbornik PDP-a, ujedno i predsjednik Gradskog odbora PDP Trebinje, dr Sasa Borjan.
Saopstenje prenosimo u cjelosti:
Izbori se bliže. Osjeća se da ste nervozni. Podižete tenzije. Niste više oni autoriteti koji ste bili prije dvije ili više godina. Za nas koji imamo slobodu da mislimo svojom glavom niste bili ni tada već obični manipulatori koji praznom pričom, lažnim patriotizmom, političkom farsom, pričama o prenosu nadležnosti koje ste vi prenijeli, obmanjujete ovaj sirotinjski, napaćeni narod. A sve zbog čega? Dva su razloga. Prvi je da vi ostanete u udobnim foteljama i uživate u privilegijama življenja od narodnog novca. A drugi, mnogo važniji, da u pozadini, krimalom i korupcijom, uzimate još više od ove bijede i sirotinje. Opet i opet se ponavlja ona tvrdnja:

„Tamo gdje se političari busaju patriotizmom, kriminal i korupcija ušli su na velika vrata“.

Najveći strah SNSD ima od gubitka vlasti, jer gubitak vlasti sa sobom nosi i gubitak udobnih fotelja u koje ste sjeli s mišljenjem da niko poslije vas neće doći.
Za vas je gubitak fotelja sve, upravo iz razloga što bez njih ne postojite, neprimjetni ste, neostvareni, osobe bez ikakve intelektualne širine, a o kredibilitetu da ne pričamo. I vi ste duboko svjesni da je to tako.
To potvrđuju i istupi prvog čovjeka trebinjskog SNSD-a Luke Petrovića koji je na posljednjoj sjednici Skupštine grada iznio niz uvredljivih kvalifikacija na račun odbornika opozicije. Onakav riječnik, onakva retorika, onakvo ponašanje za svaku su osudu.

Da li je u pitanju kućni odgoj i kako ga nije sramota da upućuje onakve uvrede nekom ko je ratovao za ovu državu i grad dok je on šetao po Beogradu?

Bliži li se kraj mandata gospodina Luke Petrovića na mjestu direktora Elektroprivrede Republike Srpske? Da li je to pravi razlog nervoze i onakvih ispada?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име