Naslovna Izdvajamo SDS Trebinje čestitao Svjetski dan slobode medija

SDS Trebinje čestitao Svjetski dan slobode medija

0
Izvor: Trebinje 24

Gradski odbor Srpske demokratske stranke Trebinje čestitao je Svjetski dan medija novinarima, redakcijama, uredništvima i udruženjima novinara u BiH, kao i drugim zaposlenima u sredstvima javnog informisanja, te su istakli da 3. maj podsjeća na to koliko je odgovorna uloga novinara, koji se, tragajući svakodnevno za istinom, bore za slobodno, demokratsko i prosperitetno društvo.

„Gradski odbor Srpske demokratske stranke Trebinje čestita Svjetski dan slobode medija svim medijskim kućama, novinarima, urednicima i medijskim radnicima.Obzirom da mediji imaju veliki značaj za funkcionisanje i razvoj demokratskog društva, želimo vam mnogo uspjeha u daljem radu i da svoj posao obavljate u mnogo boljim uslovima.

Od vas očekujemo samo nepristrasnost i istinito informisanje javnosti uz poštovanje svih profesionalnih i etičkih principa naročito u ovim vanrednim okolnostima kada je jako važno prenošenje tačnih, blagovremenih i provjerenih informacija.

Želimo vam da imate potpunu slobodu koja podrazumjeva izvještavanje bez cenzure, pritisaka i uplitanja u vašu uređivačku politiku.

Srećan vam Svjetski dan slobode medija.“ – navedeno je u čestitki GO SDS-a.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име