Naslovna Izdvajamo SDS Trebinje: Zbog paljevine auta predlažu privođenje gradonačelnika

SDS Trebinje: Zbog paljevine auta predlažu privođenje gradonačelnika

0
Izvor: Istok

Nova paljevina vozila u mjestu Grab zaposlenog službenika OBA-e kap je koja je prelila čašu, navode u SDS Trebinje i pitaju MUP RS i Policijsku upravu Trebinje da li ćemo za svaki slučaj koji se desi čekati po 10 godina da se rasvijetli, kao što je to nedavno pokazao jedan od sličnih slučajeva.

„Podsjećamo da se samo u prošloj godini desilo 5 paljevina vozila, a u ovoj već 3 i da su svi ovi slučajevi nerazjašnjeni. Nedavna paljevina  vozila u porodičnoj kući Zorana Vujovića u Gorici kada je vatra zahvatila stambeni objekat  i dovela u opasnost cijelu porodicu, jedan je onih za koji je iz policije obećano  brzo rasvjetljavanje, ali je ostalo samo na obećanju“ – kaže se u saopštenju SDS Trebinja.

Iz SDS Trebinje su pozvali policiju i pravosudne organe da „rade svoj posao za koji su plaćeni i da brinu o bezbjednosti građana i opštem stanju bezbjednosti, umjesto što nas friziranim izvještajima ubjeđuju kako je ono zadovoljavajuće.“

„U protivnom se stiče utisak  da na djelu imamo spregu organizovanog kriminala i institucija vlasti i da vlast zabija glavu u pijesak pred tim činjenicama. Zato sa žaljenjem gledamo kako se slučajevi smatraju riješenim time što je odbačena optužnica, kao u predmetu „Papović“, ili da se prijeti i ugrožava život narodnim poslanicima, a direktna svjedočenja zataškavaju, kao što je u slučaju narodnog poslanika Nebojše Vukanovića i svjedoka Radenka Draškovića koji je to potvrdio“ – stoji u saopštenju SDS Trebinje.

„Obzirom da je gradonačelnik Trebinja u jednoj izjavi rekao da je za paljevine kriva opozicija i da je to uradila zbog lošeg izbornog rezultata, predlažemo policijskim organima da ga ispitaju i provjere njegova saznanja, jer mislimo da bi takva informacija vlasti sigurno mogla biti od velike koristi“ – apelovali su iz SDS Trebinje.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име