Naslovna Hercegovina Sjednica Skupštine grada Trebinja prekinuta zbog nedostatka kvoruma

Sjednica Skupštine grada Trebinja prekinuta zbog nedostatka kvoruma

0

Nakon duže rasprave, odbornici su većinom glasova usvojili pojedinačne izvještaje o radu i rezultatima finansijskog poslovanja javnih ustanova i javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Trebinje u 2021. godini.

I pored primjedbi opozicije koje su se odnosile na potrebu za boljim radom javnih ustanova i preduzeća, odbornici pozicije su istakli da, iako uvijek postoji prostora za unapređenje rada, naročito javne ustanove, imaju specifičnu ulogu, pri čemu, u cilju zadovoljenja potreba građana, komercijalni aspekt rada ne može da bude primaran.

Odbornici su u nastavku usvojili izvještaj o radu Agrarnog fonda Grada Trebinja za prošlu godinu, odluku o načinu održavanja sistema za navodnjavanje na području Grada Trebinja, kao i informaciju o osnovnim pokazateljima finansijskog poslovanja privrede grada Trebinja u 2021. godini.

Usvojen je i izvještaj o realizaciji Plana implementacije Strategije razvoja grada Trebinja 2018-2027. godine za 2021. godinu.

Skupština je prekinula rad u popodnevnim časovima zbog nedostatka kvoruma, a nastavak će biti zakazan u narednih 15 dana.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име