Naslovna Republika Srpska SKRIVAO SE 15 DANA Predao se osumnjičeni u akciji „Transporter“ u čijim...

SKRIVAO SE 15 DANA Predao se osumnjičeni u akciji „Transporter“ u čijim je prostorijama pronađeno 300 kg skanka

0

Nakon 15 dana bekstva osumnjičeni za međunarodni organizovani kriminal i neovlašten promet opojnim drogama Petar Dukić iz Banjaluke predao se Tužilaštvu BiH.

Dukić je izbegao hapšenje u policijskoj akciji “Transporter” u kojoj je razbijena kriminalna grupa koja se bavila međunarodnom trgovinom narkoticima, piše Srpskainfo.

Tužilac iz Posebnog odela za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju, nakon što je ispitao osumnjičenog u prisustvu njegovog advokata, uputiće prema Sudu BiH prijedlog za određivanje mere pritvora.

– U prostorijama koje koristi osumnjičeni, prilikom akcije “Transporter”, pronađena je i zaplenjeno više od 300 kilograma skanka – rekao je portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

Tužilaštvo BiH i partnerske policijske agencije iz BiH, regiona i zemalja EU, u okviru predmeta kodnog naziva “Transporter” provode obimnu istragu protiv organizovane kriminalne grupe, osumnjičene za međunarodno krijumčarenje velike količine opojnih droga, kako iz inostranstva u Bosnu i Hercegovinu, tako i iz BiH prema zemljama EU.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име