Naslovna Hercegovina Bileća SNSD vlast ostavila preko 20 miliona KM duga Bileći

SNSD vlast ostavila preko 20 miliona KM duga Bileći

0
Izvor:

„Uprkos ogromnim dugovima, preko 20 miliona КM, koje je ostavila prethodna SNSD-ova vlast, siguran sam da će načelnik Vujović domaćinskim i poštenim radom vratiti stabilnost ovoj opštini“, rekao je Borenović.

Predsjednik Partije demokratskog progresa, Branislav Borenović, zajedno sa potpredsjednikom Jelenom Trivić i članom Predsjedništva PDP-a Ljubišom Кrunićem, danas je posjetio Bileću, gdje su razgovarali sa načelnikom opštine Veselinom Vujovićem (SDS).

„Načelnik Vujović je istinski patriota koji je narodnom voljom izabran da vodi Bileću u narednom periodu. Podrška PDP-a načelniku Vujoviću je snažna i neupitna, kao što je bila i tokom predizborne kampanje. Uprkos ogromnim dugovima, preko 20 miliona КM, koje je ostavila prethodna SNSD-ova vlast, siguran sam da će načelnik Vujović domaćinskim i poštenim radom vratiti stabilnost ovoj opštini“, rekao je Borenović.

On je istakao da je za svaku osudu to što je prethodna vlast, predvođena SNSD-om, uradila u Bileći, kao što radi i čitavoj Republici Srpskoj:

„Svjesni smo da nas isti problemi čekaju i kada osvojimo vlast na nivou Republike Srpske, ali potpuno smo spremni da se suočimo sa svim izazovima. Trenutna vlast se bahati i koristi resurse Republike Srpske za svoj interes, a sve to plaćaju građani. Jedan od primjera je najavljeno poskupljenje struje, čemu se žestoko protivimo. Mi smo spremni da takvom neodgovornom ponašanju i lošem rukovođenju stanemo u kraj“, rekao je Borenović.

Danas je održan i Sabor Opštinskog odbora PDP-a Bileća, na kojem je izabrano novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Mladenom Tepavčevićem:

„Mladen Tepavčević je mlad i vrijedan čovjek za kojeg smo uvjereni da će, uz podršku iskusnih kolega, odlično voditi Opštinski odbor PDP-a Bileća. Ovaj odbor predstavlja ono što PDP i jeste – simbioza iskustva i mladosti i međusobna podrška koja uvijek rezultira sjajnim rezultatom“, istakao je Borenović.

Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić kaže da joj je drago što na čelo bilećkog odbora dolazi mlad i obrazovan čovjek sa velikim političkim potencijalom, koji je izabran jednoglasno, a na prijedlog iskusnijih kolega.

(BN)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име