Naslovna Hercegovina Gacko Srđan Milović – Nema oprosta ako ne pobijede Dodik i Cvijanović (VIDEO)

Srđan Milović – Nema oprosta ako ne pobijede Dodik i Cvijanović (VIDEO)

0

Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u izbornoj jedinici 9 Srđan Milović rekao je na tribini u Gacku da je Milorad Dodik zaslužan što Termoelektrana Gacko još uvijek radi te naglasio da se ne smije desiti to da u Gacku izgube Dodik i Cvijanović. 

U svom obraćanju okupljenima rekao je da je razgovarao sa svima koji su mu se obratili i koji su imali bilo kakve zahtjeve, pa se zato odvažio i da od gatačkih birača zahtjeva pobjedu Željke Cvijanović i Milorada Dodika. U suprotnom, rekao je, nema oprosta.

„Zahtjevam od vas i tražim punu podršku za SNSD. Tražim da u Gacku mora da pobijedi Milorad Dodik i Željka Cvijanović. Nemojte me pogrešno shvatiti, ovoga puta neće biti oprošteno nikome. Ne smijemo mi zakazati. Milorad Dodik i Željka Cvijanović pobjeđuju u Republici Srpskoj. Ne smije se desiti u Gacku da bude drugačiji rezultat“, naveo je Milović.

Pozvao je ljude na terenske aktivnosti kako bi se pobjeda bila sigurna.

„Nemojte da ukaljamo obraz, nemojte da mi uvijek budemo neki izuzetak“, dodao je Milović i zahvalio se Dodiku i Cvijanović za „sve što su uradili i što će tek uraditi“.

POGLEDAJTE VIDEO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име