Naslovna Hercegovina Gacko Šta nudi Gatački “SNSD” i koalicija u kampanji kad pos’o ne nudi...

Šta nudi Gatački “SNSD” i koalicija u kampanji kad pos’o ne nudi ?

0

Naviknuta je “raja sa biroa” da se u izbornim godinama, otkako SNSD-om u Gacku upravlja interesna grupa otpadnika iz svih stranaka skupljena u tzv. Pokret za Gacko, nemilice zapošljava u RiTE Gacko.

A prođu praznici, nova lica u RiTE, dosta njih Gačanima poznatih (da ne bude zabune, pa da bude samo da blatimo, ima tu i struke i dobrih majstora, bilo je i dosta nevoljnika i to je za aplauz), ali i veliki broj onih koje prvi put vide. Prvi put viđeni dolaze iz Nevesinja, Bileće, Trebinja, Foče i “bratske” nam Rogatice.

Ove godine u kadrovskoj službi na mašini što nova rješenja i ugovore za radnike kuca prašina. Kako saznajemo zapošljavanje ide tek posle izbora, po sistemu “daj ti meni pa ću ja tebi” , ali prvo treba pobijediti, što će u Gacku biti gotovo nemoguće, ipak se uzdaju da Dodik može sam.
Od obećanja iz prošle kampanje nije ispunjeno gotovo ništa, pa su i odnosi SNSD-a i koalicionih prišipetlji totalno poljuljani. Kandidat SNSD-a je profesor svjetske književnosti, ali ovaj narod možda nije dovoljno pismen, ali dobro čita između redova pa je i političkim analfabetama jasno da je “žrtvovan”.Baš, šta nudi gatački SNSD osim pobjede Dodika?

 

Izvor: Kroz Staru Hercegovinu

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име