15.2 C
Trebinje
22,Maj, 2024 9:50:29

Šura Ljuba Vukovića se ponovo nameračio na načelničku funkciju u Bileći

U trku za načelnika opštine Bileća će i Mihajlo Vujović nekadašnji menadžer u ovoj opštini, što je druga kandidatura nakon SNSD-ovog Miodraga Parežanina.

Na radio Bileća danas ću najaviti svoju kandidaturu za načelnika. Pokušaj ujedinjenja podijeljene Bileće i skidanja prokletstva podjele je osnovna ideja mojih namjera. Ovo nije Treći već Prvi put. Biće  koalicija pod nazivom Ujedinjeni za Bileću koja podržava tu ideju“, rekao je Vujović za ATV.

Mihajlo Vujović je rođen 1963. godine u Bileći. Osnovnu školu i dva razreda gimnazije završio je u Bileći. Školovanje je nastavio u Beogradu, gdje je prvo završio Vojnu gimnaziju, a potom i Vojnu akademiju KoV sa prosječnom ocjenom 9,42. Generalštabnu školu Vojske Jugoslavije završio je, takođe, u Beogradu, a školu Nacionalne odbrane, ili Ratnu školu (najvišu vojnu školu u Francuskoj), završio je u Parizu.

Obavljao je mnoge vojne dužnosti: od komandira voda i nastavnika u Vojnoj akademiji do načelnika uprave u Zajedničkom štabu OS BiH. Bio je i na dužnosti Vojnog atašea BiH u Republici Austriji i vojnog savjetnika u misiji BiH pri UN, OSCЕ i drugim međunarodnim organizacijama u Beču.

Ono što je sada već izvjesno za načelničku fotelju u ovoj opštini biće najmanje tri kanidata, o čemu je “Direkt” i ranije pisao.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala Trebinje 24. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Trebinje 24 zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
NAJNOVIJE
- Advertisement -spot_img

Povezane vijesti:

- Advertisement -spot_img