Naslovna Izdvajamo Svađa rukovodilaca SNSD-a potvrdila: RiTE Gacko u dubiozi blizu 100 miliona KM

Svađa rukovodilaca SNSD-a potvrdila: RiTE Gacko u dubiozi blizu 100 miliona KM

0

Loše rukovođenje i dugovanja RiTE Gacko koja dovode u pitanje sam opstanak preuzeća,  o kojima je naš portal pisao u više navrata, danas su ugledala svjetlost dana u stranačkom obračunu Srđana Milovića i Elektroprivrede RS.

Predsjednik OO SNSD-a Gacko koji sa te pozicije upravlja i Opštinom i RiTE, a njegove naredbe slijepo slušaju i realizuju načelnik Ognjen Milinković i v.d direktor RiTE Gacko Miodrag Šešlija, danas je u otvorenom pismu za katastrofalno loše stanje u ovom preduzeću okrivio Luku Petrovića, Petra Đokića i premijera Radovana Viškovića.

Dobro obaviješteni izvori bliski vlasti tvrde da je Miloviću na nedavnom sastanku sa Miloradom Dodikom jasno rečeno da probleme oko zapošljavanja i zabrane od strane ministra, dogovori sa Petrom Đokićem, a ostale da riješi sa rukovodstvom Eelektroprivrede RS, prenosi Trebinje-24.

Frustriran ovakvim ponašanjem šefa, koji ga je ruku na srce gledao kao mezimče, vjerovatno zbog toga što je “frišak” SNSD-ovac, sav svoj bijes je iznio u otvorenom pismu. Kad napadaš premijera, ministra, i direktora Eletroprivrede RS, koji su inače Dodikovi ljudi od povjerenja, onda se ne slažeš sa njegovim izborom i potpisuješ politički kraj. Da li je ovo kraj političke karijere praćene raznoraznim skandalima pokazaće dani pred nama.

Ono što brine jest da je “Gatačka fabrika struje” u bezizlaznoj situaciji, a dugovanja koja je navelo rukovodstvo Elektroprivrede RS od 94,9 miliona KM stanovnike Gacka su zabrinuli do te mjere, da ih većina više vjeruje u ” katanac” nego u ” hepy end”.

(ISTOK)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име