Naslovna Izdvajamo Sve već viđeno: SNSD jedno radi drugo govori

Sve već viđeno: SNSD jedno radi drugo govori

0

Ovo je još jedan dokaz da je SNSD interesna organizacija, koja se povinuje kako vjetar duva, bolje reći – jedno rade drugo govore.

Portparol SNSD- a i bivši SDP-vac Radovan Kovačević, koji je inače bio jedan od onih koji je za  Republiku Srpsku govorio da je Republika Šumska danas je rekao da je sraman i potpuno lažan naapad jednog od lidera u Srbiji Dragana Đilasa prema građanima Republike Srpske, koji su zbog takvog njegovog čina, na društvenim mrežama izloženi linču i najodvartnijem izlivu mržnje njegovih istomišljenika.

Pa i ptice na grani znaju da njegov šef Milorad Dodik gaji od ranije i ima dobre veze i odnose, upravo sa Đilasom i njegovim istomišljenicima.

Ovo je još jedan dokaz da je SNSD interesna organizacija, koja se povinuje kako vjetar duva, bolje reći jedno rade drugo govore..

Zanimljiva je i njegova tvrdnja da ga, kako kaže, zabrinjava što se od Đilasa trenutno jedino može očekivati promocija podjela i mržnje među Srbima.

Kovačević očito zaboravljava da tu taktiku, u Republici Srpskoj već godinama provodi SNSD i njihov lider i da ih i to povezuje.

Teško je povjerovati u izjavu Kovačevića, koji naglašava da SNSD gaji iskrenu partnersku i prijateljsku saradnju i odnose sa SNS-om, a do juče to je Bio Đilas i ostale demokrate sa kojima je Dodik dijelio iste vrijednosti i gajio tajkunske veze s ovu i onu stranu Drine.

„Đilas bi trebao znati da građani Republike Srpske imaju pravo na državljanstvo Srbije, a da bi onog trenutka kada postanu državljani Srbije trebali biti ravnopravni sa svim drugim državljanima, bez obzira na njihovu nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost“, naveo je Kovačević u izjavi Srni.

On je upitao Đilasa da li se sada građani Republike Srpske, „zbog njegovih neodgovornih i lažnih optužbi, trebaju bojati za svoju bezbjednost kada dođu u Beograd ili bilo koji drugi grad svoje voljene Srbije“.

Međutim, Kovačević zaboravlja da SNSD upravo tu poliitku provodi u Republici Srpskoj, gdje su narod podijelili na izdajnike i patriote i to po kriterijima znanim samo njima u Dodikovoj interesnoj grupaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име