Naslovna Hercegovina Trebinje Teren na Policama u jako lošem stanju, ali je za onaj u...

Teren na Policama u jako lošem stanju, ali je za onaj u kasarni Marakana

0

Juče u popodnevnim časovima došao sam na stadion “Police” da se lično uvjerim u kakvom je stanju travnata površina. Na “Policama” se igra Premijer liga Bosne i Hercegovine, a za stanje na terenu kažu da je najlošije u ligi.

Nerijetko su se zbog loše podloge dešavale povrede, te ovom prilikom apelujem na nadležne da učine sve što mogu kako bi stanje popravili.

Koliko je kriva JU “Trebinje Sport”, toliko su i Hidroelektrane na Trebišnjici, jer zbog gradnje zatvorenog bazena fudbaleri su ostali bez jednog od pomoćnih terena, te više selekcija koristi glavni stadion – “Police”.

 

Ipak, kada pogledamo kakvo je stanje u bivšoj kasarni na jedinom pomoćnom terenu koji koristi omladinska škola FK “Leotara”, “Police” su za taj teren “Marakana”.

Nakon glavnog stadiona posjetio sam taj teren koji praktično da i nema travnatu površinu, a u kakvom je stanju – sami procijenite!

O svim problemima detaljnije ću govoriti na sjednici Skupštine Grada Trebinja u ponedeljak, a više o ovim posjetama možete pogledati u VIDEO PRILOGU:

Đorđe Vučinić

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име