Naslovna Izdvajamo Trebinjac marihuanu sakrio u prtljažnik minibusa

Trebinjac marihuanu sakrio u prtljažnik minibusa

1
Izvor: Trebinje24
Opojna droga marihuana Trebinje 24

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 24. februara 2021. godine provodeći planske aktivnosti na otkrivanju i dokumentovanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga evidentirali krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ protiv lica inicijala S.S.

Naime, policijski službenici su uočili lice inicijala S.S. kako na Autobuskoj stanici u Trebinju, u prtljažnik minibusa jednog prevoznika pokušava da sakrije određene predmete. Pregledom prtljažnika pronađeno je sedam pakovanja zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, kao i jedna ručno pravljena cigareta tzv. „džoint“. Radnjom uviđaja izuzeta su pronađena pakovanja i ručno pravljena cigareta.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju naredio je da se izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv osumnjičenog lice inicijala S.S. dostavi u redovnoj proceduri.

Policijska uprava Trebinje je u 2020. godini evidentirala 16 krivičnih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i 102 prekršaja iz oblasti zlupotrebe opojnih droga.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име