Naslovna Hercegovina Trebinjac uhapšen zbog proizvodnje i prometa droge (FOTO)

Trebinjac uhapšen zbog proizvodnje i prometa droge (FOTO)

0

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, Odjeljenje za organizovani kriminal i droge, dana 09.04.2022. godine, lišili su slobode lice inicijala M.S. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“

Naime, dana 09.04.2022. godine, Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, sprovodeći planske i kontinuirane aktivnosti na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, došli su do operativnih saznanja da se lice inicijala M.S. iz Trebinja bavi neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga. Istog dana izvršen je pretres kuće i pomoćnoh prostorija, koje koristi lice inicijala M.S.

Prilikom pretresa pronađena je bijela najlonska kesa u kojoj se nalazila vakum kesa sa sdržajem bijele materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid količine 39 grama i jedan najlonski zamotuljak sa sadržajem zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu količine 7 grama, metalna mrvilica, zatim plava najlonska kesa sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid količine 80 grama, metalna kutija u kojoj se nalazi praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid količine 350 grama, aparat za vakumiranje i najlonske vakum kese, plastični medicinski špric, u kome se nalazila žuta tečnost koja svojim izgledom asocira na anfetaminsko ulje.

Navedeni predmeti oduzeti su na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Trebinju, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име