Naslovna Hercegovina Trebinje Trebinje domaćin Republičkog takmičenja u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola

Trebinje domaćin Republičkog takmičenja u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola

0
Izvor: Radio Trebinje
U okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske, danas je na stadionu „Police“ u Trebinju počelo Republičko takmičenje u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola.

Takmičenje je otvorio Dragan Vuković, viši stručni saradnik u Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi RS koji se zahvalio domaćinima takmičenja Gimnaziji „Jovan Dučić“ Trebinje i Udruženju pedagoga fizičke kulture Trebinje.

-Ne sumnjam da će uz ovakve domaćine organizacija biti na najvišem nivou. Siguran sam da svima vama koji ste danas ovdje mnogo znači ovo takmičenje, jer takmičiti se za školu je uvijek lijepa priča i vjerujem da će u narednom periodu biti pokrivene sve regije. Nažalost, danas nisu prisutni predstavnici svih disciplina, ali ćemo se potruditi da narednih godina još bolje finansijski podržimo ovo takmičenje -ekao je Vuković.

Atletika 4.jpg (583 KB)

Direktor Gimnazije „Jovan Dučić“ Trebinje, Mišo Pešić izrazio je zadovoljstvo što se ovo takmičenje nakon tri godine vraća u punom sjaju.

-Nadam se da će u narednim godinama biti još veće interesovanje za ovo takmičenje i da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali 2019. godine. Želimo vam da se osjećate lijepo, da vas posluži vrijeme i da danas ostvarite najbolje moguće rezultate- dodao je Pešić.

U zabavnom dijelu takmičenja, nastupili su najmlađi članovi Plesnog kluba „Maris“ iz Trebinja.

Zbog pandemije virusa korona, ovo takmičenje nije održavano prethodne tri godine.

Atletika 7.jpg (395 KB)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име