Naslovna Izdvajamo Trebinjku u banci obavijestili da je umrla

Trebinjku u banci obavijestili da je umrla

0
Trebinjka Stana Vlahović 16. decembra otišla je na bankomat da podigne penziju. Nakon par neuspjelih pokušaja da podigne novac, ušla je u poslovnicu NLB banke gdje su joj uručili kovertu sa napomenom da je umrla.

Sa bankomat karticom Stana je nekoliko dana pokušavala da podigne novac, čak je, kaže,  slučajnim prolaznicima davala svoj PIN kod, misleći da je ona šifru ukucala pogrešno. Međutim, ni oni nisu uspijevali obaviti transakciju.

– Neki mladić je nekoliko puta kucao ovaj moj broj, a iz bankomata nema ni para, ni papirića. Kaže mi on da odem u banku i tamo podignem pare – priča Stana.

Stana je nakon ovog savjeta otišla direktno u banku i tražila razgovor sa nadležnim. Nakon nekoliko trenutaka uručili su joj kovertu na kojoj je njeno ime prekriženo sa naznakom da je umrla.
stana1

-To je bilo 16. decembra, zaokružila sam ovaj datum i ovu kovertu neću baciti dok ponovo ne umrem – kroz šalu kaže naša sagovornica.

Stana objašnjava da joj još uvijek iz banke nije stiglo nikakvo obrazloženje kako je do ovog nesporazuma došlo, ali je  uspjela na vrijeme podići novac i platiti račune.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име