Naslovna Herceg Sport „Trojka iz bloka“ uspješno održana po šesti put

„Trojka iz bloka“ uspješno održana po šesti put

0

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ po 6. put organizovala je Trojku iz bloka u Trebinju, na sportskim terenima „Srđan Aleksić“ u Bregovima. Od 133 prijavljena takmičara u brzom šutiranju trojki najbolji je bio Milan Spaić, drugo mjesto osvojio je Lazar Milić, a treće mjesto osvojila je Katarina Tomašević.

Prema riječima koordinatora projekta „Trojka iz bloka Republike Srpske“ Aleksandra Mršića u sjajnom ambijentu je održana ova manifestacija i Trebinje se još jednom odazvalo ovoj humanitarnoj akciji.

„Ovo je je drugi veliki događaj koji je okupio veliki broj đece, mladih, porodica i sve nas to raduje. To je prelijepa slika i dobar znak koliko se dobro radi na jugu Republike Srpske što se tiče humanitarne organizacije Srbi za Srbe. U Hercegovini smo se odlučili za jedan projekat, a to je porodica Bratić iz Bileće. To je veliki projekat za koji je potrebno oko 70.000 KM i na dobrom smo putu da to ostvarimo. Pozivamo još jednom sve ljude dobre volje iz Hercegovine da podrže ovu akciju. Nadamo se da će do kraja godine biti sakupljena sva sredstva za ovaj projekat“ rekao je Mršić.

IMG_0888.JPG (308 KB)

Pobjednik Milan Spaić koji igra za KK „Romanija“ nije krio zadovoljstvo zbog osvojenog prvog mjesta. „Izuzetno mi je drago što sam pobijedio u velikoj konkurenciji. Turnir je odlično organizovan, a ja sam po prvi put učestvovao na ovoj humanitarnoj akciji“ istakao je Spaić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име