Naslovna Hercegovina U mjestu Dulaći, opština Berkovići, pronađen zasad indijske konoplje

U mjestu Dulaći, opština Berkovići, pronađen zasad indijske konoplje

0
Izvor: Trebinje 24

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su u mjestu Dulaći, opština Berkovići, pronašli 5 stabljika zeljaste biljke koja svojim karakteristikama asocira na indijsku konoplju.

Policijski službenici Policijske stanice Berkovići, zajedno sa Odjeljenjem za organizovani kriminalitet i droge su u rejonu sela Dulaći, opština Berkovići, pronašli 5 stabljika zeljaste biljke koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, visine od 0,59 do 1,41 m. Uviđaj na mjestu pronalaska stabljika izvršen, kojom prilikom su izuzete stabljike indijske konoplje. Izvršeni su pretresi šireg lica mjesta pronađenih stabljika, a sve u cilju pronalaska predmeta i tragova koji mogu poslužiti u dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Policijski službenici ove Uprave nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i na otkrivanju jednog ili više počinilaca ovoga krivičnog djela.
Policijska uprava Trebinje je u toku 2021. godine ukupno evidentirala 81 slučaj zloupotrebe opojnih droga, i to šest krivičnih djela „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i 75 prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име