Naslovna Hercegovina Nevesinje U Nevesinju evidentirana tri krivična djela, počinilac lišen slobode

U Nevesinju evidentirana tri krivična djela, počinilac lišen slobode

0

Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje, dana 16.08.2023. godine, u 15,00 časova, lišili su slobode lice inicijala N.L. iz Nevesinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Ugrožavanje sigurnosti“, „Tjelesna povreda, i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Policijska stanica Nevesinje, dana 16.08.2023. godine, oko 13,30 časova zaprimila prijavu da je lice inicijala N.L. na lokalnom putu u mjestu Biograd, opština Nevesinje, licima inicijala S.P. i D.L. uputilo riječi pretnje, što je kod istih izazvao osjećaj straha po tjelesni integritet i uznemirenost, nakon čega je lice inicijala N.L. fizički napalo lice inicijala D.L. pri čemu je isto zadobilo povrede u vidu oguljotina u predjelu noge, ruke i šake.

Pretresom kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice inicijala N.L. pronađena je i privremeno oduzeta jedna vojna puška, marke C3, sa tri pripadajuća okvira, 67 komada metaka, lovačka puška sa pripadajućim oružnim listom i 20 komada lovačkih metaka.
O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji se izjasnio da se radi o krivičnim djelima „Tjelesna povreda“, „Ugrožavanje sigurnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, te naložio da se preduzmu neophodne mjere i radnje, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica N.L. dostavi Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име