Naslovna Hercegovina Nevesinje U Nevesinju pronađen zasad sa 34 stabljike indijske konoplje

U Nevesinju pronađen zasad sa 34 stabljike indijske konoplje

0
Izvor: Trebinje 24

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su u ulici Ustanička, opština Nevesinje, pronašli zasad sa 34 stabljike, visine do od 45 do 295 cm, koje svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu.

Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje zajedno sa Odjeljenjem za organizovani kriminalitet i droge su u ulici Ustanička, opština Nevesinje, u dvorištu kuće vlasništvo lica inicijala Đ.K., pronašli 34 stabljike zeljaste biljke koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu. Uviđaj na mjestu pronalaska stabljika izvršen, kojom prilikom su izuzete stabljike indijske konoplje.

Izvršeni su pretresi šireg lica mjesta pronađenih stabljika, kao i kuće, pomoćnih prostorija, koje koristi navedeno lice, a sve u cilju pronalaska predmeta i tragova koji mogu poslužiti u dokumentovanju navedenog krivičnog djela.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“

Policijske uprava Trebinje je u toku 2021. godine ukupno evidentirala 79 slučaja zloupotrebe opojnih droga, i to osam krivičnih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i 71 prekršaj iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име