Naslovna Izdvajamo U selu Bijelač kod Trebinja pronađena plantaža marihuane

U selu Bijelač kod Trebinja pronađena plantaža marihuane

0
Izvor: Trebinje 24

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 17.09.2021. godine, u mjestu Bijelač, grad Trebinje, pronašli 43 stabljike zeljaste biljke koja svojim karakteristikama asocira na indijsku konoplju.

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Trebinje i pripadnicima Žandarmerije su prilikom pretrage terena u rejonu mjesta Bijelač pronašli 43 stabljike zeljaste biljke koja svojim karakteristikama asocira na stabljike indijske konoplje, visine od 0,20 do 0,96 m.

Uviđaj na mjestu pronalaska stabljika izvršen, kojom prilikom su izuzete stabljike indijske konoplje. Izvršeni su pretresi šireg lica mjesta pronađenih stabljika, a sve u cilju pronalaska predmeta i tragova koji mogu poslužiti u dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Policijski službenici ove Uprave nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i na otkrivanju jednog ili više počinilaca ovoga krivičnog djela.

Policijska uprava Trebinje je u toku 2021. godine ukupno evidentirala 81 slučaj zloupotrebe opojnih droga, i to šest krivičnih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i 75 prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име