Naslovna Hercegovina Nevesinje U teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Nevesinja povrijeđen portparol SDS-a Stevan Salatić i...

U teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Nevesinja povrijeđen portparol SDS-a Stevan Salatić i još 3 osobe

0
Izvor: Nebojša Vukanović

U popodnevnim časovima danas je došlo do teške saobraćajne nezgode u mjestu Rilja, na regionalnom putu Nevesinje – Gacko, u kojoj su povrijeđene četiri osobe. Do udesa je došlo kada je vozilo „fijat punto“, kojim je upravljao Nemanja Šupić iz Gacka, iznenada prešlo u suprotnu traku na putu i direktno udarilo u vozilo „pežo 307“ kojim je upravljao Đorđo Salatić iz Nevesinja.

 

U žestokom direktnom sudaru 4 osobe su zadobile teže i lakše povrede. Najteže je povrijeđena Đorđova supruga koja je bila suvozač, kojoj je slomljena lijeva ruka i četiri rebra, dok je sa lakšim povredama prošao portparol SDS-a Stevan Salatić, koji je sjedio na zadnjem sjedištu „pežoa“.

 

Povrijeđeni su zbrinuti u Kliničkoj bolnici Foča, a na sreću niko nije životno ugrožen.

Policija je izvršila uviđaj, a saobraćaj na putu Gacko – Nevesinje kratko vremena bio je obustavljen. Prema informacijama sa lica mjesta, udes je izazvalo vozilo „fijat punto“ kojim je upravljao Nemanja Šupić, a nakon završetka uviđaja i istrage biće poznato zbog čega je došlo do udesa i da li je vozač „fijata“ bio pod uticajem alkohola, i da li su u njegovom automobilu bile pronađene određene nedozvoljene supstance. Nezvanično, i prije nekoliko dana ovaj vozač je bio učesnik manje saobraćajne nezgode u Gacku.

Najvažnije da su svi povrijeđeni dobro i da niko nije životno ugrožen.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име