Naslovna Hercegovina Trebinje U Trebinju novi slučaj paljevine vozila

U Trebinju novi slučaj paljevine vozila

0

Novi slučaj paljevine autobusa u Trebinju koji je u vlasništvu Aleksić bus-a rent a car Veselina Aleksića još je jedan u nizu za koji smatramo da predstavljaju sramotu ovog grada i za koji sumnjamo da će biti rasvijetljen, navodi se u saopštenju SDS Trebinje.

U daljem tekstu saopštenja se kaže da je ovo već postala „normalna“ stvar u gradu koji bi kao glavnu odliku trebao da ima visok nivo bezbjednosti, ukoliko se hvali turizmom i dobrim posjetama, ali da ovakvi slučajevi bacaju dodatnu mrlju na grad Trebinje.

Tim prije, stoji u saopštenju, što policija već ima cijelu seriju sličnih nerasvijetljenih slučajeva, a jedan od posljednjih iz maja ove godine koji nije dobio istražni epilog jeste paljenje automobila aktivistkinje SDS-a Sanje Deretić.

Zapaljeno vozilo aktiviste SDS Sanje Deretić

Radi o ljudima koji imaju čiste biografije i koji ničim nisu dali povoda da im se dešavaju ovakve stvari, dok su počinioci na slobodi i ne preduzima se ništa da se otkrije istina, kažu iz SDS-a.

Zbog toga insistiramo da napokon policija uradi svoj dio posla i vrate povjerenje građana u bezbjednost grada koja je ozbiljno narušena i predstavlja sramotu Trebinja, apeluju iz SDS-a.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име