Naslovna Hercegovina U Trebinju ukradeni kablovi, u Nevesinju mašinski sklopovi i alati

U Trebinju ukradeni kablovi, u Nevesinju mašinski sklopovi i alati

0

Na području Policijske uprave Trebinje, 28.02.2022. godine, evidentirana sud dva krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira, kao i saobraćajnih nezgoda .

Policijskoj stanici Trebinje, 28.02.2022. godine, oko 13,15 časova prijavljeno da je u protekla dva mjeseca u mjestu Crkvina, Grad Trebinje, nepoznato lice ili više njih otuđilo aluminijumski kabl. O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio da se izvrši uviđaj i da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela „Krađa“.

Policijskoj stanici Nevesinje, 28.02.2022. godine, oko 11,45 časova prijavljeno da je iz jedne kineske kompanije u Nevesinju, iz građevinskog kontejnera, koju firma koristi kao terenski magacinski prostor, koja se nalazi u mjestu Udrežnje, opština Nevesinje, nepoznato lice ili više njih otuđilo mašinske sklopove i alate. O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio da se izvrši uviđaj i da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela „ Teška krađa “.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име