Naslovna Hercegovina Udruženje “Djeca djeci” obradovalo osnovce iz socijalno ugroženih porodica istočne Hercegovine školskim...

Udruženje “Djeca djeci” obradovalo osnovce iz socijalno ugroženih porodica istočne Hercegovine školskim priborom

0
Izvor: HP

Humanitarna organizacija „Djeca djeci“ Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Trebinja odlučila je da povodom početka nove školske godine obraduje sa stotinu kompleta školskog pribora osnovce iz socijalno ugroženih porodica istočne Hercegovine.

Ovom donacijom, čiji je cilj bio da školarcima uljepša prve septembarske dane, su obuhvaćeni svi gradovi istočne Hercegovine.
– Željeli bismo da se zahvalimo prijateljima naše organizacije iz Кalifornije, koji su u više navrata pomogli naše aktivnosti. Trudićemo se da i dalje pomažemo ugrožene porodice i unesemo radost u njihove domove. Posebno smo ponosni jer smo u naš humanitarni rad uključili učenike škole, kao i sugrađane i prijatelje širom svijeta, koji se uvijek rado odazovu i pomognu – poručili su iz Humanitarne organizacije „Djeca djeci“.

Vođeni devizom da se radost uvećava onda kada se dijeli vjerujemo da ćemo imati još mnogo prilika da pokažemo humanost i obradujemo naše najmlađe, jer na njima svijet ostaje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име