Naslovna Sport Uskoro reflektori na Policama

Uskoro reflektori na Policama

0
Izvor: Fk Leotar

Snovi mnogih Trebinjaca, a pogotovo onih kojima Leotar zauzima posebno mjesto u srcu počeli su da se ostvaruju.

Juče su na stadionu „Police“ počeli pripremni radovi za postavljanje reflektorske rasvjete. Za potrebe izrade projektne dokumentacije, počelo se sa postavljanjem tzv. „situaciono geodetske podloge“ iza sjeverne tribine stadiona u Policama.


U ovom projektu zajednički učestvuju Grad Trebinje, FK „Leotar“, kao i NFSBiH koji će obezbijediti 100 rasvjetnih tijela za reflektore proizvođača „Philips“ .
Nakon „poravnanja terena“ iza sjeverne tribine i na južnoj strani stadiona, pristupiće se izradi projektne dokumentacije od strane projektantske firme „Aksa“ iz Zenice, koja je izabrana na konkursu koji je proveo NFSBiH. „Aksa“ u svom portfoliju ima već važne sportske objekte poput Arene u Zenici, Trening centra NFSBiH u Zenici, reflektorkse rasvjete na stadionu „Rođeni“ u Mostaru, te idejni projekat za nacionalni fudbalski stadion u Sarajevu.

Cijena radova će biti poznata nakon izrade projektne dokumentacije i izbora izvođača. Očekuje se da radovi počnu početkom proljeća, a da reflektori zasijaju na početku naredne sezone M:tel Premijer lige BiH.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име