Naslovna Herceg Sport Vaha će treći put dobiti otkaz pred Svjetsko prvenstvo!

Vaha će treći put dobiti otkaz pred Svjetsko prvenstvo!

0
Izvor:

Vahid Halilhodžić će dobiti uslov na koji ne želi da pristane.

Vahid Halilhodžić (69) ispisao je istoriju fudbala pošto je četvrti put u karijeri uspio uspješno da prođe kroz kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i odvede svoj tim na turnir, međutim ponovo mu se smiješi otkaz.

O tome se spekulisalo već poslije žrijeba za Katar, na kome je Maroko dobio tešku grupu sa Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, međutim sada stižu sve jasnije informacije da bi zaista moglo da dođe do prekida saradnje pošto „gro“ fudbalera nije zadovoljan saradnjom sa trenerom iz BiH.

Halilhodžić je iz tima protjerao trojicu zvijezda – Hakima Ziješa, Nusaira Mazrauija i Abderazaka Hamdalu – i time pokazao da neće trpiti fudbalere koji ne daju maksimum za reprezentaciju.

Ipak, ostatak reprezentacije smatra da je Halilhodžić prenaglio i da sva trojica zaslužuju oproštaj, odnosno vjeruju da bi Maroko bio drastično jači sa njima u Kataru, tako da su „iza leđa“ Bosancu saopštili čelnicima Saveza da nisu zadovoljni atmosferom i polako je pokrenuta smjena.

Već je prvi čovjek Saveza poručio da „niko nije nezamjenjiv“, dok je Halilhodžić kazao da ne zna ništa o promjenama i da nije na njemu da govori o tome.

Očekuje se da pred njega bude stavljen uslov da vrati trojicu zvijezda, a ako odbije – dobiće otkaz.

Ono što je bizarno u cijeloj situaciji je da je Halihodić već dva puta dobio otkaz nakon što se kvalifikovao za Mundijal, isto mu se desilo sa Obalom Slonovače i Japanom, tako da bi istorija mogla da se ponovi i u slučaju Maroka. Jedini turnir na kome je vodio tim je iz 2014. u Brazilu kada je sa Alžirom stigao do osmine finala.

Navodno, kandidati da ga zamijene su Klod Puel, Rudi Garsija i Loran Blan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име