Naslovna Region (VIDEO) Policija vještači DNK kako bi otkrila ko je sipao fekalije na...

(VIDEO) Policija vještači DNK kako bi otkrila ko je sipao fekalije na auto kolonu Komita

69
Izvor: Vijestisrpske.com

Policija je proslijedila inicijativu Sudu za prekršaje u Bijelom Polju radi izdavanja naredbe za vještačenje DNK tragova sa predmeta izvršenja prekršaja koji su pronađeni i izuzeti sa lica mjesta.

Kako navode iz policije, još uvijek nije otkriven identitet osobe koja je prosula fekalije na auto kolonu u Bijelom Polju,  ali će biti kažnjena dvojica policajaca koja su bila raspoređena na ovoj lokaciji.

 

 

“Protiv dva policijska službenika koja su planom Centra bezbjednosti Bijelo Polje bili raspoređeni na poziciji nadvožnjak Rakonje, podnesen je predlog za pokretanje disciplinskog postupka zbog počinjene teže povrede službene dužnosti. Bjelopoljska policija preduzela je mjere i radnje iz svoje nadležnosti u odnosu na incident koji se dogodio 11. aprila oko 19.00 časova kada je u mjestu Rakonje jedno lice prosulo fekalije po vozilu koje se kretalo u koloni.
Upoznat je nadležni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama ovoga lica ne stiču elementi krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti”, navode u policiji.

69 KOMENTARA

  1. A kad ce pokrenuti istrazne radnje jer gazda komita sere po narodu vec 30 godina?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име