Naslovna Republika Srpska Vladajući pokazali pravo lice: Nije ih briga za građane

Vladajući pokazali pravo lice: Nije ih briga za građane

0

Odbijanjem SNSD-a da razmatra Zakon o akcizama BiH po hitnoj proceduri pale su sve maske. Pokazalo se pravo lice vladajućih, da ih apsolutno nije briga za građane i da su ustvari samo tražili izgovor da ne prihvate ukidanje akciza. – istakao je Mirko Šarović, predsjednik SDS reeagujući na epilog sjednice Doma naroda BiH.

„Jasno je da SNSD cijelo vrijeme pokušava da dobije na vremenu i da ne želi da da stvarnu podršku  nastojanjima i prijedlozima za pomoć ekonomiji, privrednicima i svim građanima, kojima je svaki dan sve teže.“ – poručio je Šarović.

Predsjednik SDS je kazao da većinom u Domu naroda SNSD cijeli narod drže kao taoce svoje interesne politike.

„Zlouptrijebili ste institut Doma naroda i građani, koji na svojoj koži direktno trpe posljedice vaših blokada i kalkulacija ovo neće zaboraviti. Neće zaboraviti, jer prostora za kalkulacije više nema. Svaki dan je važan a štete su sve veće“. – naglasio je Šarović.

Ukoliko nisu smogli snage da podrže akcize, kaže Šarović, kako će podržati bilo šta što će olakšati ovakvu krizu?!

„Jasno je da je podrška u Parlamentu BiH bila lažna i da SNSD, iz svojih krupnih finasijskih interesa, neće da riješi ništa što bi  ublažilo krizu u Republici Srpskoj.“ – zaključio je predsjednik SDS.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име