Naslovna Republika Srpska Vlado Đajić pokrovitelj žurke za maloljetne u Multumedijalnoj sali SNSD-a

Vlado Đajić pokrovitelj žurke za maloljetne u Multumedijalnoj sali SNSD-a

0

U Banjaluci su osvanuli bilbordi u kojima se javnost obavještava da se u Multimedijalnoj sali u Krugu Čajaveca organizuje novogodišnja žurka za omladinu na kojem nastupa „Breskvica“, a ulaz je besplatan. Koncert za maloljetna lica počinje u 17 časova, a za punoljetna počinje u 20 časova.

Prema izjavama u medijima organizator koncerta Breskvice u Banjaluci je „Daun sindrom centar“ Banjaluka, a direktor Zoran Jelić poručio je da su odlučili „da počaste Banjaluku“.

Pjevačica Breskvica juče je na ATV-u rekla:

-Želim da se zahvalim Vama na pozivu i doktoru Vladi Đajiću koji je ovo organizovao, zvao me i što me je dočekao ovdje lijepo – rekla je Breskvica.

Jelić je o koncertu koji je izazvao niz negativnih reakcija javnosti rekao da je iznenađen kada je vidio da je gubitnik dana proglašen čovjek koji iza ovog svega stoji, koji je sve dao.

-Može sve da obmane, ali ne i osobe s Daunovim sindromom, one su ga prihvatile. Daje puno sebe, u svakom smislu. Nema gdje nismo bili pod pokroviteljstvom tog čovjeka – rekao je Jelić koji je rekao da na koncertu neće biti alkohola, ali da je zabava zagarantovana.

Podsjetimo da je i Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, reagovala na najavljen nastup „Breskvice“ i napisala je: „Novogodišnja žurka?! Maloljetna lica?! Ma bravo, em ste GrO BL pretvorili u kafanu, em sad i žurke za maloljetnike. Nadam se da će se sa ovim prestati što prije“.

Ovo nije prva žurka za mlade koja je održana u ovoj sali. Podsjetimo da je u aprilu prošle godine u istoj sali održana žurka za maturante, tada je, na ulaznici koje su dijeljene mladima i u prostorijama škola postavljana pitanja mladima: datum i godina rođenja, broj telefona, e mail kao i daljni planovi za budućnost.

PORESKA UPRAVA

Poreskoj upravi Republike Srpske portal Buka je 15. septembra prošle godine poslao pitanja koja se odnose na Multimedijalnu salu u krugu Čajaveca u kojima su pitali da li je ova sala, u kojoj se toči alkohol i organizuju koncerti i žurke, registrovana u Poreskoj upravi i ko je prijavljen kao vlasnik tog objekta. Pitali su da li se na ovom mjestu izdaju fiskalni računi. Pored toga pitali su i da li je po zakonu moguće organizovati koncerte muzičara i točiti alkohol na šanku, a da se ne zna ko je organizator, odnosno ko stoji iza svega toga? Do danas nisu dobili nikakav odgovor.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име