Naslovna Izdvajamo Vlast Srpske zapostavlja Istočnu Hercegovinu

Vlast Srpske zapostavlja Istočnu Hercegovinu

1
Izvor: Trebinje24

Rukovodstvo SDS-a, predvođeno predsjednikom Mirkom Šarovićem okupilo se u Trebinju uoči sutrašnje sjednice predsjedništva te stranke.

Istočna Hercegovina važna je za Srpsku demokratsku stranku, kaže predsjdnik Mirko Šarović, i ističe da će se pored sjednice predsjedništva rukovodstvo SDS-a sastati i sa načelnicima opština iz tog dijela Republike Srpske, koji su zapostavljeni od strane republičkih vlasti.

„Koliko su zapostavljeni, koliko se malo ulaže, koliko nema pažnje, bilo kakvim strateškim dokumentima, razvoju infrastrukture i sve je praktično na obećanjima, lažima. Ljudi iz Hercegovine idu, idu čak i iz Trebinja gdje bi trebao biti sasvim obrnut proces“, kaže Šarović.

Rukovdstvo SDS-a sjednicu predsjedništva iz više razloga održava u Trebinju, kaže Šarović.

„Mislim da je to podrška našoj stranci, mladim ljudima.  Vjerujemo da su oni na dobrom putu, da ovdje SDS dobija sve više na značaju. Sa svoje strane mi ćemo dati svoj doprinos i želimo da ovaj grad bude grad turizma, kulture, mjesto gdje će se dolaziti. Takvu poruku ćemo da šaljemo i danas i sutra“, kaže Šarović.

1 KOMENTAR

  1. Mogu oni sjedniciti u Trebinju svaki dan u Trebinju nikad vise pobijediti nece. Sekta i jest postala vlast jer su oni zapostavili sve osim lopovluka a Sarovic je jedan od zasluznijih tako da se sve svodi na „uzalud vam trud sviraci“. Koliko se sjecam kad se Sarovic pitao u roku odmah je njegov rodjak zakupio hotel Platani dakle sve isto kao i SNSD

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име